РЕЗЕРВИРАЈТЕ
С о б а В е н е з и а

ЗА НОЌИТЕ КОИ ТЕЧАТ КАКО РЕКИТЕ НА ОВОЈ ГРАД!

30 метри квадратни создадени за да се чувствувате опуштено и полно со љубов!
УЖИВАЈТЕ ВО МОМЕНТОТ...

Собата Венеција обезбедува луксуз на добро живеење.

Ова соба е создадена за тие кои обожаваат италијанска елеганција, а сите елементи се поставени многу внимателно за вашата фантазија да ве носи во овој град. Неодолива средина!

соба
Услуги во
  • МИНИБАР
  • ФЕН
  • СЕФ
  • WiFi
  • КЛИМА УРЕД
  • ДИРЕКТНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА
  • ТВ СО ИПТВ

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

За да добиете повеќе информации, ве молиме пополните го формуларот и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.

PRIVACY STATEMENTР е с т о р а н
+

Во Вила Зана убавината и вкусот
ќе ви ги разбудат сите сетила.

К а р а к т е р и с т и к и
+

ЕКСКЛУЗИВНИ УСЛУГИ ЗА СИТЕ НАШИ ГОСТИ!