РЕЗЕРВИРАЈТЕ
С о б а П р и з р е н

КУЛТУРАТА И ТРАДИЦИЈАТА СЕ СЕКОГАШ ТОЧКИТЕ СО КОИ СЕ ПОВРЗУВА СЕКОЈ НАРОД!

30 метри квадратни создадени за да ви обезбедат чувство на воскресение на албанската култура и гостопримство!
УЖИВАЈТЕ ВО МОМЕНТОТ...

Собата Призрен е една од најбараните за сите оние кои ја обожаваат антиката и традицијата.

Ви дава чувство дека се наоѓате внатре во градот Призрен и е мост на поврзување на емоциите и фантазијата на секој гостин.

соба
Услуги во
  • МИНИБАР
  • ФЕН
  • СЕФ
  • WiFi
  • КЛИМА УРЕД
  • ДИРЕКТНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА
  • ТВ СО ИПТВ

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

За да добиете повеќе информации, ве молиме пополните го формуларот и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.

PRIVACY STATEMENTС П А
+

ОАЗА НА БЛАГОСОСТОЈБА ЗА МОМЕНТИ НА РЕЛАКСАЦИЈА.

К у ј н а
+

Меѓународен избор, традиционална инспирација!