РЕЗЕРВИРАЈТЕ
С о б а К о р ч а

ГОСТОПРИМЛИВА И ДУХОВНО БОГАТА!

30 метри квадратни за да ве убедат дека гостопримството е во деталите!
УЖИВАЈТЕ ВО МОМЕНТОТ...

Корча е место на љубов и серенади, исто како и ова соба која е симбол на одраз на љубов, гостопримство и добро друштво.

Елементите на Корча се забележуваат во секој детаљ, и тие го прават овој амбиент навистина да наликува на градот Корча и да ве натера да патувате таму за неколку моменти!

соба
Услуги во
 • МИНИБАР
 • ФЕН
 • СЕФ
 • WiFi
 • КЛИМА УРЕД
 • ДИРЕКТНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА
 • ТВ СО ИПТВ

 • Берат

  / 1001 прозорци за 1001 ноќ!

 • Венезиа

  / За ноќите кои течат како реките на овој град!

 • Истанбул

  / Антиката и историјата се неразделен дел од боите на ова соба!

 • Касабланка

  / Комбинација на елеганција и чувство на антика!

 • Призрен

  / Културата и традицијата се секогаш точките со кои се поврзува секој народ!

 • Фирензе

  / Простор затворен со ѕидови, но отворен со фантазија!

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

За да добиете повеќе информации, ве молиме пополните го формуларот и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.

PRIVACY STATEMENTЛ о к а ц и ј а
+

Атрактивно место со животворен
зелен простор кој секој би сакал да го посети!

Т е р а с а
+

Магичен прозорец со широко стакло насочен кон природата
кој го вклучува најубавото уметничко дело: пејзажот.