РЕЗЕРВИРАЈТЕ
С о б а И с т а н б у л

АНТИКАТА И ИСТОРИЈАТА СЕ НЕРАЗДЕЛЕН ДЕЛ ОД БОИТЕ НА ОВА СОБА!

30 метри квадратни за вистинско чувство на боите на градот.
УЖИВАЈТЕ ВО МОМЕНТОТ...

Собата Истанбул ви дава целосно чувство како градот Истанбул.

Благодарение на боите и мебелот, таа е подготвена за да ги пречека своите гости на најсовршен и најнезаборавен начин, исто како и градот со исто име.

соба
Услуги во
  • МИНИБАР
  • ФЕН
  • СЕФ
  • WiFi
  • КЛИМА УРЕД
  • ДИРЕКТНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА
  • ТВ СО ИПТВ

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

За да добиете повеќе информации, ве молиме пополните го формуларот и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.

PRIVACY STATEMENTР е с т о р а н
+

Во Вила Зана убавината и вкусот
ќе ви ги разбудат сите сетила.

К а р а к т е р и с т и к и
+

ЕКСКЛУЗИВНИ УСЛУГИ ЗА СИТЕ НАШИ ГОСТИ!