РЕЗЕРВИРАЈТЕ
С о б а Ф и р е н з е

ПРОСТОР ЗАТВОРЕН СО ЅИДОВИ, НО ОТВОРЕН СО ФАНТАЗИЈА!

30 метри квадратни за бескрајна илузија!
УЖИВАЈТЕ ВО МОМЕНТОТ...

Се вика соба Фиренца поради нејзиниот дизајн. Ова соба ќе ве тера да размислувате и ќе ви ја поттикне фантазијата исто како градот Фиренца.

Уникатна во својот вид и ќе ве тера да ја искусите чистотата на животот.

соба
Услуги во
  • МИНИБАР
  • ФЕН
  • СЕФ
  • WiFi
  • КЛИМА УРЕД
  • ДИРЕКТНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА
  • ТВ СО ИПТВ

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

За да добиете повеќе информации, ве молиме пополните го формуларот и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.

PRIVACY STATEMENTС П А
+

ОАЗА НА БЛАГОСОСТОЈБА ЗА МОМЕНТИ НА РЕЛАКСАЦИЈА.

К у ј н а
+

Меѓународен избор, традиционална инспирација!