РЕЗЕРВИРАЈТЕ
С о б а К а с а б л а н к а

КОМБИНАЦИЈА НА ЕЛЕГАНЦИЈА И ЧУВСТВО НА АНТИКА!

30 метри квадратни за вистински одмор и целосна удобност!
УЖИВАЈТЕ ВО МОМЕНТОТ...

Собата Казабланка за момент ќе ве однесе во овој град каде ќе ја чувствувате комбинацијата на елеганција и антика.

Дизајнот и удобноста што ги дава ова соба ќе ве натера пак да ја барате и максимално да уживате во вашиот одмор!

соба
Услуги во
  • МИНИБАР
  • ФЕН
  • СЕФ
  • WiFi
  • КЛИМА УРЕД
  • ДИРЕКТНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА
  • ТВ СО ИПТВ

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

За да добиете повеќе информации, ве молиме пополните го формуларот и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.

PRIVACY STATEMENTЛ о к а ц и ј а
+

Атрактивно место со животворен
зелен простор кој секој би сакал да го посети!

Т е р а с а
+

Магичен прозорец со широко стакло насочен кон природата
кој го вклучува најубавото уметничко дело: пејзажот.