РЕЗЕРВИРАЈТЕ
С о б а Б е р а т

1001 ПРОЗОРЦИ ЗА 1001 НОЌ!

30 метри квадратни за 1001 ноќ што би сакале да ги поминете во ова соба.
УЖИВАЈТЕ ВО МОМЕНТОТ...

Ова соба не е случајно именувана по градот Берат. Исто како и градот што се познава како градот на 1001 прозорци, така и ова соба се бара за други 1001 ноќ од секој клиент.

Ви дава чувство на убави албански легенди и дизајнот ве инспирира длабоко да ја чувствувате традицијата во вашата душа!

соба
Услуги во
 • МИНИБАР
 • ФЕН
 • СЕФ
 • WiFi
 • КЛИМА УРЕД
 • ДИРЕКТНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА
 • ТВ СО ИПТВ

 • Венезиа

  / За ноќите кои течат како реките на овој град!

 • Истанбул

  / Антиката и историјата се неразделен дел од боите на ова соба!

 • Касабланка

  / Комбинација на елеганција и чувство на антика!

 • Корча

  / Гостопримлива и духовно богата!

 • Призрен

  / Културата и традицијата се секогаш точките со кои се поврзува секој народ!

 • Фирензе

  / Простор затворен со ѕидови, но отворен со фантазија!

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

За да добиете повеќе информации, ве молиме пополните го формуларот и ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.

PRIVACY STATEMENTР е с т о р а н
+

Во Вила Зана убавината и вкусот
ќе ви ги разбудат сите сетила.

К а р а к т е р и с т и к и
+

ЕКСКЛУЗИВНИ УСЛУГИ ЗА СИТЕ НАШИ ГОСТИ!