РЕЗЕРВИРАЈТЕ
Политика на приватност

Кои сме ние
Нашата интернет адреса е: http://hotelvilazana.mk/

Медиуми
Ако поставувате слики на интернет страницата, тогаш треба да избегнете поставување на слики со вградени податоци за локација (EXIF GPS). Посетителите на интернет страницата може да преземаат и пронајдат податоци за локацијата од сликите на интернет страницата.

Колачиња
Ако оставите коментар во нашата страница, тогаш може да изберете да го зачувате вашето име, е-маил адреса и веб страница во колачиња. Овие се за ваша погодност за да не мора повторно да ги пополнувате вашите податоци кога ќе оставете друг коментар. Овие колачиња имаат важност во времетраење од една година.

Интегрирана содржина од други интернет страници
Статиите во ова страница може да имаат интегрирана содржина (на пр. видео, слики, статии, итн.). Интегрираната содржина од други интернет страници се донесува на ист начин како посетителот да посетил друга интернет страница.

Овие интернет страници може да соберат ваши податоци, да употребат датотеки со колачиња, да вградуваат дополнително следење од трета страна и да ја следат вашата интеракција со таа интегрирана содржина, вклучувајќи следење на вашата интеракција со интегрирана содржина ако имате сметка и сте најавени на таа интернет страница.

Колку долго ги чуваме вашите податоци?
Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Аналитика
Ако оставите коментар, коментарот и неговите податоци се чуваат за неопределено време. Ова е за да може автоматски да се препознае и одобрува секој нареден коментар, наместо да биде воведен на листата за одобрување.

Каде се испраќаат вашите податоци?
Коментарите на посетителите може да се проверат преку услугата за автоматско откривање на спам содржини.

Гугл Аналитика (Гугл Ирланд Лимитед)
Гугл Аналитика е услуга за интернет аналитика обезбеден од Гугл Ирланд Лимитед (“Гугл”). Гугл ги користи собраните податоци за следење и анализа на користење на ова интернет страница, да подготвува извештаи за активност и да ги сподели тие со други услуги на Гугл.
Гугл може да ги користи собраните податоци за да ги контекстуализира и персонализира рекламите на сопствената мрежа на реклами.
Обработени лични податоци: Колачиња, Податоци за користење.