РЕЗЕРВИРАЈТЕ
С П А

ОАЗА НА БЛАГОСОСТОЈБА ЗА
МОМЕНТИ НА РЕЛАКСАЦИЈА.

Закрепнувачко искуство за ублажување на стресот, ослободување на енергијата и истакнување на убавината што се крие во секој од нас.

Обрнете малку време на себе и дозволете си третман во Спа просториите за да се опуштите и во исто време да го ослободите умот од напорниот и стресен живот.
Вие може да поминете идеални одмори за кои сте сонувале. Спа центарот во Вила Зана нуди моменти на максимално уживање со својот амам, фитнес сала и интимна тераса.

Аромата и финоста на третманот на луѓето го прават џакузито омилено место за секого бидејќи ви носи целосна удобност и максимална релаксација.

Џакузи

Навлажнува, регенерира, осветлува, тонизира ... За вашата кожа да има пријатно чувство на свежина и сјај.

Сауна

Ритуалот на благосостојба пристигна кај нас од ориенталните култури за длабоко чувство на чистота и рамнотежа.

Амам

Фитнес салата обезбедува удобност и приватност за фитнес обожавателите или за оние кои сакаат да направат некои вежби и за време на празниците.

Фитнес

  • Локација

    Атрактивно место со животворен зелен простор кој секој би сакал да го посети!

  • Карактеристики

    Вила Зана на своите гости им нуди ексклузивни услуги со кои ќе имате уникатно искуство!

С о б а К о р ч а
+

Гостопримлива и духовно богата!

С о б а В е н е з и а
+

За ноќите кои течат како реките на овој град!