РЕЗЕРВИРАЈТЕ
Л о к а ц и ј а

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ВИЛА ЗАНА.

Атрактивно место со животворен зелен простор кој секој би сакал да го посети!
Место на култура, уметност, извонредна храна, фасцинантни бои и ароми, омилено место за живеење.

Вила Зана се наоѓа во централниот дел на село Врапчиште кое лесно може да се забележи од посетителите. Таа е уникатна во својот вид и ви остава впечаток на еден друг стандард. Не ви треба многу за да се заљубите со ова место. Таа е РАЗЛИЧНА ОД ДРУГИТЕ, со топло гостопримство и е незаборавно за сите.

КАКО ДО
ТАМУ?

АЕРОДРОМ

Од меѓународниот аеродром во Скопје до хотел Вила Зана растојанието е 90 км со времетраење од 50 минути.

ГЛАВЕН ГРАД

Од Вила Зана до центарот на Скопје ве делат 60 км со времетраење од 40 минути.

ГОСТИВАР

Од центарот на Гостивар до хотел Вила Зана ве делат само 6 км со времетраење од 10 минути.

  • Карактеристики

    Вила Зана им нуди ексклузивни услуги на своите гости кои ќе им го направат нивниот престој уникатно искуство!

  • СПА

    Закрепнувачко искуство за ублажување на стресот, ослободување на енергијата и истакнување на убавината што се крие во секој од нас.

С о б а И с т а н б у л
+

Антиката и историјата се неразделен дел од боите на ова соба!

С о б а Ф и р е н з е
+

Простор затворен со ѕидови, но отворен со фантазија!