РЕЗЕРВИРАЈТЕ
К а р а к т е р и с т и к и

ЕКСКЛУЗИВНИ УСЛУГИ
ЗА СИТЕ НАШИ ГОСТИ!

Вила Зана им нуди ексклузивни услуги на своите гости кои ќе им го направат нивниот престој уникатно искуство!

Во текот на денот, пред ручек и вечера, нашите гости можат да пробаат некои оброци од нашето богато мени, заедно со нивните омилени пијалаци. Ексклузивната услуга во Вила Зана е вклучена и во хотелскиот престој. Постојат многу заеднички простории каде гостите може да го поминат своето слободно време во удобни и префинети амбиенти.

Просторот во Вила Зана е исполнет со зеленило кое дава поглед на прекрасен пејзаж кој ве тера целосно да ја почувствувате природата. Во слободното време може да прошетате и да се опуштите со зелените бои на природата и да ја почувствувате нејзината магија.

Исто така, Вила Зана ги потсетува своите гости дека може да побараат поддршка и помош во секое време за било што преку нашиот персонал во рецепција.

Деталите се она со што се исполнува просторот во Вила Зана. Совршено ги пополнуваат празнините за да не пропуштите ниту еден детаљ.

Тоалет

Вила Зана им обезбедува 24 часовна помош на клиентите за секој итен случај или потреба за која е потребна поддршка од нашиот персонал.

24 часовна
рецепција

Нашиот хотел им овозможува на клиентите да ја користат безбедносниот кодиран сеф за да се чувствуваат удобно за нивните скапоцени работи!

Безбедност

Доволно место за сите наши гости. Бесплатен и сигурен простор за паркирање на вашите автомобили блиску до хотелот и ресторанот!

Паркинг

Нашите гости секојдневно може да пробаат разновидни, вкусни и одлични јадења поставени на привлечен и оригинален начин.

Бифе

  • Позиција

    Атрактивно место со животворен зелен простор кој секој би сакал да го посети!

  • СПА

    Закрепнувачко искуство за ублажување на стресот, ослободување на енергијата и истакнување на убавината што се крие во секој од нас.

С о б а К а с а б л а н к а
+

Комбинација на елеганција и чувство на антика!

С о б а Б е р а т
+

1001 прозорци за 1001 ноќ!