РЕЗЕРВИРАЈТЕ

 • Соби

  Соби кои даваат живот и овозможуваат да се чувствувате удобно!

 • Хотел

  Атрактивно место со животворен зелен простор кој секој би сакал да го посети!

 • Тераса

  Магична тераса со специјален поглед што ќе ве направи за себе за време на вашиот престој.

 • СПА

  Незаборавно искуство што ќе ве натера да го отстраните стресот и негативната енергија, и да ја почувствувате вашата духовна убавина!

 • Пицерија

  Светски познат деликатен и зачинет вкус, но секогаш со тајна!