РЕЗЕРВИРАЈТЕ
Н а ј ч е с т о п о с т а в у в а н и п р а ш а њ а

РЕЗЕРВАЦИЈА

ЗОШТО ТРЕБА ДА ГИ СПОДЕЛАМ ПОДАТОЦИТЕ НА КРЕДИТ КАРТИЧКАТА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЈА?
За да ја обезбедите вашата резервација.

КОЈА Е ПОЛИТИКАТА ЗА ОТКАЖУВАЊЕ?
Вие може да ја откажете вашата резервација бесплатно до 10 дена пред вашето пристигнување.

ДАЛИ ДОБИВАМ ПОТВРДА ОД ХОТЕЛОТ ПОСЛЕ ИЗВРШЕНА РЕЗЕРВАЦИЈА?
Да, вие ќе добиете потврда по е-маил.

КОИ КРЕДИТ КАРТИЧКИ СЕ ПРИФАТЕНИ ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА МОЈАТА РЕЗЕРВАЦИЈА?
Прифатени картички: Visa – Mastercard.

ДАЛИ Е СООДВЕТЕН ЗА СЕМЕЈСТВО?
Да.

НАШИТЕ ДЕЦА ЌЕ ПРЕСТОЈАТ СО НАС ... БЕСПЛАТНО?
Тоа зависи од возраста на детето. За деца до 3 години може да се обезбеди лулка бесплатно.

КАКО МОЖАМ ДА СТИГНАМ ДО ХОТЕЛОТ?
Овде ќе најдете повеќе информации. Локација

ЛОКАЦИЈА

КОЈ Е НАЈБЛИСКИОТ АЕРОДРОМ?
Меѓународниот аеродром во Скопје, 90 километри.

ДАЛИ ИМА УСЛУГА ЗА ПРЕВОЗ ОД/ДО АЕРОДРОМОТ?
Да, достапен е транспорт услуга.

КУЌЕН РЕД

ВО КОЕ ВРЕМЕ СЕ ВРШИ ПРИЈАВУВАЊЕ И ОДЈАВУВАЊЕ?
Пријавување во 12:00 – одјавување во 10:00

ДАЛИ ПОЈАДОКОТ Е ВКЛУЧЕН ВО ЦЕНАТА?
Да, секогаш.

ДАЛИ ИМА ПРИВАТЕН ПАРКИНГ?
Да, има обезбедено бесплатен паркинг.

ДАЛИ ХОТЕЛОТ ИМА WI-FI?
Да, има обезбедено бесплатен Wi-Fi.

ДАЛИ Е ХОТЕЛОТ СООДВЕТЕН ЗА ФАМИЛИЈА?
Да.

ХРАНА

ВО КОЕ ВРЕМЕ СЕ СЛУЖИ ПОЈАДОК?
Од 07:00 до 14:00 часот.

ДАЛИ ИМА НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ?
Не.

КАКОВ ВИД НА КУЈНА СЕ НУДИ?
Медитеранска кујна.

КАКВИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ МОЖЕ ДА ПРОБАМЕ?
Во нашите мени главно се користат локални производи.

ДАЛИ ИМАТЕ МЕНИ ЗА ЛИЦА СО ИНТОЛЕРАНЦИЈА НА ХРАНА?
Да.

ДАЛИ ИМА МЕНИ ЗА ПОСЕБНИ НАСТАНИ?
Да.