РЕЗЕРВИРАЈТЕ
Т е р а с а

ПРЕКРАСНА ПАНОРАМСКА ТЕРАСА

Добриот ден почнува со добар појадок со панорамски поглед!
Сè почнува од таму ...

Прекрасната панорамска тераса каде се наоѓа Вила Зана е совршена за жешките летни денови. Внатрешната сала е украсена со животворен поглед и ова ја надополнува понудата на хотелот за да пронајдете идеално место кое ќе ги направи вашите моменти незаборавни.

Место за состаноци

Важноста на вашите состаноци е фокусирана на гостопримство и приватност. Ние сме посветени да ви обезбедиме совршена средина за вашите состаноци со потребната удобност за сите категории на гости.

Амбиент

Магична тераса со специјален поглед што ќе ве направи за себе за време на вашиот престој.

Услуги

Ви дава можност да уживате во природа и храна подготвена од нашите готвачи!

  • Ресторан

    Убавината и вкусот ќе ви ги разбудат сите сетила во Вила Зана.

  • Кујна

    Меѓународен избор, традиционална инспирација!

  • Пицерија

    Разбудете и истражувајте ги сите ваши сетила во Вила Зана!

С о б а Ф и р е н з е
+

Простор затворен со ѕидови, но отворен со фантазија!