РЕЗЕРВИРАЈТЕ
Р е с т о р а н

УБАВИНАТА И ВКУСОТ ЌЕ ВИ ГИ РАЗБУДАТ СИТЕ СЕТИЛА ВО ВИЛА ЗАНА

Традиционалните бои и ароми се главните состојки на нашата кујна!
Автохтон вкус ...

Начинот на пречекување на нашите гости е исто така дел од кујната. Нив ги третираме на најдобар можен начин со исполнување на секое барање од нашата кујна!

Поради ова причина Вила Зана добро го искористува искуството и соработката на професионални и различни готвачи, способни да ги следат најновите кулинарски вкусови без да ја заборават традицијата. Истите елементи кои ја разликуваат нашата традиција се основни состојки на оброците подготвени од нашата позната кујна. Овие одлични состојки, извонредни земјоделски продукти, трансформирани и обработени од вештите раце на нашите готвачи ви носат нови пријатни вкусови за уживање.

ГОТВАЧ
Унал Јалчин

“Можноста за стекнување низа различни искуства беше многу важна за мојата работа бидејќи имав можност да ги пробам сите начини на готвење”.

Многу рано почнав да работам во сите кујни за да научам најнови и најинтересни инструменти и техники за составување на една чинија, со цел да им се даде свеж и модерен шмек на нашите традиционални јадења.

Нашата кујна им одговара на сите ваши барања, без разлика од сезоната во која се наоѓаме!
ТЕРАСА

Магичен прозорец со широко стакло насочен кон природата кој го вклучува најубавото уметничко дело: пејзажот. Внатрешната средина каде може да бидете послужени е идеално место за појадок во текот на зимата за нашите гости, со привлечен поглед за сите.

Кујна

Уметноста и љубовта на готвење се тие што ја прават храната толку вкусна, но и искуството и посветеноста се составен дел. Вила Зана, во комбинација со овие елементи и свежи производи, ви овозможува да уживате во различни и барани вкусови.

Тераса

Магичен прозорец со широко стакло насочен кон природата кој го вклучува најубавото уметничко дело: пејзажот. Внатрешната средина каде може да бидете послужени е идеално место за појадок во текот на зимата за нашите гости, со привлечен поглед за сите.

Бифе

Удобно место каде ќе го најдете тоа што го бара вашиот вкус. Секој ден свежа храна за го задоволи вашиот вкус и да бидете совршено послужени!

К а с а б л а н к а
+

Комбинација на елеганција и чувство на антика!