РЕЗЕРВИРАЈТЕ
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА УСОГЛАСЕНОСТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ОД КОВИД 19

Пријавувањето преку интернет ви овозможува да заштедете време за да почнете веднаш да уживате во вашите одмори.

ПРОТОКОЛ И СТАНДАРДИ

Редовно се врши дезинфекција на собите и заедничките простории, како и на надворешните простории.

Сите користени простории во хотелот се дезинфицираат по секое користење.

Ја проширивме понудата за угостителство, вклучувајќи го појадокот, терасата и ресторанот, за да им ја гарантираме на нашите гости истата грижа и внимание како секогаш, заедно со безбедноста за една здрава средина, а во моментот е достапно само услугата на маса.

Операторите на Спа центарот, како и останатиот персонал, им подлежат на редовни контроли користејќи ја потребната опрема според протоколите.

Доколку имате потреба од помош од медицинска природа, ние сме подготвени да им помогнеме на нашите гости брзо и ефикасно во согласност со упатствата за сите тур-оператори кои предвидуваат постојана соработка со здравствените установи.

Останува само да ви посакаме пријатен одмор во Вила Зана и да се подготвите за прекрасна нова сезона на гостопримство.