REZERVO
D h o m a V e n e z i a

PËR NETË QË RRJEDHIN
SI LUMEJT E KËTIJ QYTETI!

30m katror të krijuar për të ju bërë të ndjeheni të relaksuar dhe përplot dashuri!
SHIJO MOMENTIN...

Dhoma Venezia të jëp luksin e të jetuarit mirë.

Kjo dhomë është krijuar pë rata që e adhurojnë elegancën italiane dhe me shumë delikatesë janë të sistemuar të gjitha elementet që fantazinë tuaj e dërgojnë në këtë qytet. Është një ambient i parrezistueshëm!

shërbimet
e dhomës
  • MINIBAR
  • THARËSE FLOKESH
  • KASAFORTË
  • WiFi
  • KONDICIONER
  • LIDHJE DIREKTE TELEFONI
  • TV me IPTV

KËRKONI INFORMACIONE

Për të marrë më shumë informacion, ju lutemi plotësoni formularin, ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur

PRIVACY STATEMENTR e s t o r a n t i
+

NË VILA ZANA BUKURIA DHE SHIJA
DO TË ZGJOJNË TË GJITHA SHQISAT TUAJA.

T i p a r e t
+

SHËRBIME EKSKLUZIKE PËR TË GJITHË MYSAFIRËT TANË!