REZERVO
D h o m a P r i z r e n

KULTURA DHE TRADITA JANË GJITHMONË
PIKAT KU LIDHET SECILI POPULL!

30m kator të krijuara për të ju sjellë ndjesinë e ringjalljes së kulturës dhe mikpritjes shqiptare!
SHIJO MOMENTIN...

Dhoma Prizren është një nga më të kërkuarat për të gjithë ata të cilët e adhurojnë lashtësinë dhe tradicionalen.

Ajo të jep ndjesinë e të qenurit brenda qytetit të Prizrenti dhe është një ure lidhëse e emocioneve dhe fantazise së secilit mysaifr.

shërbimet
e dhomës
  • MINIBAR
  • THARËSE FLOKESH
  • KASAFORTË
  • WiFi
  • KONDICIONER
  • LIDHJE DIREKTE TELEFONI
  • TV me IPTV

KËRKONI INFORMACIONE

Për të marrë më shumë informacion, ju lutemi plotësoni formularin, ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur

PRIVACY STATEMENTS p a
+

NJË OAZË MIRËQËNIE
PËR MOMENTE RELAKSUESE.

K u z h i n a
+

ZGJEDHJE INTERNACIONALE, INSPIRIM TRADICIONAL!