REZERVO
D h o m a K o r ç a

MIKPRITËSE DHE E PASUR SHPIRTËRISHT!

30m katror të krijuara për të ju bindur se mikpritja është në detaje!
SHIJO MOMENTIN...

Korça është vend i dashurive dhe serenatave, ashtu sikurse edhe kjo dhomë që është simbol i reflektimit të dashurisë, mikpritjes dhe shoqërisë së mirë.

Në çdo detaj ju do të vëreni elementet Korçare, që e bëjnë këtë ambient të ngjajë vërtet me qytetin e Korçës dhe të ju bëjë të udhëtoni disa momente atje!

shërbimet
e dhomës
  • MINIBAR
  • THARËSE FLOKESH
  • KASAFORTË
  • WiFi
  • KONDICIONER
  • LIDHJE DIREKTE TELEFONI
  • TV me IPTV

KËRKONI INFORMACIONE

Për të marrë më shumë informacion, ju lutemi plotësoni formularin, ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur

PRIVACY STATEMENTV e n d n d o d h j a
+

NJË VEND ATRAKTIV, ME GJELBËRIM QË TË NGJALL JETË,
TË CILIN TË GJITHË DO TË DONIN TA PËRJETONIN!

T a r r a c a
+

NJË DRITARE MAGJEPSËSE NË NATYRË ME XHAMA TË GJERË
QË INKUADRON VEPRËN MË TË BUKUR TË ARTIT: PEIZAZHIN.