REZERVO
D h o m a I s t a n b u l

LASHTËSIA DHE HISTORIA JANË PJESË
E PANDASHME E NGJYRAVE TË KËSAJ DHOME!

30m katror për një ndjeshmëri të vërtetë të ngjyrave të qytetit.
SHIJO MOMENTIN...

Dhoma Istanbul ju jep plotësisht ndjenjën e që jep edhe qyteti i Stambollit.

Falë ngjyrave dhe orendive të saj, ajo është e përgatitur për të pritur mysafirët e saj në mënyrën më të përsosur dhe të paharruar ashtu sikurse edhe qyteti me të njëjtin emër.

shërbimet
e dhomës
  • MINIBAR
  • THARËSE FLOKESH
  • KASAFORTË
  • WiFi
  • KONDICIONER
  • LIDHJE DIREKTE TELEFONI
  • TV me IPTV

KËRKONI INFORMACIONE

Për të marrë më shumë informacion, ju lutemi plotësoni formularin, ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur

PRIVACY STATEMENTR e s t o r a n t i
+

NË VILA ZANA BUKURIA DHE SHIJA
DO TË ZGJOJNË TË GJITHA SHQISAT TUAJA.

T i p a r e t
+

SHËRBIME EKSKLUZIKE PËR TË GJITHË MYSAFIRËT TANË!