REZERVO
D h o m a F i r e n z e

HAPËSIRË E RRETHUAR ME MURE
POR E HAPUR ME FANTAZI!

30m katror për një iluzion të pafundëm!
SHIJO MOMENTIN...

Është emërtuar me emrin Dhoma Firenze për shka të dizajnit të saj që e ka. Kjo dhomë të bën të mendosh dhe të ngjall fantazinë ashtu sikurse edhe qyteti i Firencës.

Është unike në llojin e saj dhe të bën të përjetosh çiltërsinë e jetës.

shërbimet
e dhomës
  • MINIBAR
  • THARËSE FLOKESH
  • KASAFORTË
  • WiFi
  • KONDICIONER
  • LIDHJE DIREKTE TELEFONI
  • TV me IPTV

KËRKONI INFORMACIONE

Për të marrë më shumë informacion, ju lutemi plotësoni formularin, ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur

PRIVACY STATEMENTS p a
+

NJË OAZË MIRËQËNIE
PËR MOMENTE RELAKSUESE.

K u z h i n a
+

ZGJEDHJE INTERNACIONALE, INSPIRIM TRADICIONAL!