REZERVO
D h o m a C a s a b l a n c a

GËRSHETIM I ELEGANCËS DHE NDJESHMËRISË SË ANTIKITETIT!

30m katror për një pushim të vërtetë dhe komoditet të plotë!
SHIJO MOMENTIN...

Dhoma Casablanca për një moment do të ju dërgojë në këtë qytet, ku ju do të ndjeni gërshetimin e elegancës dhe antikitetit.

Dizajni dhe rehati që jep kjo dhomë, do të ju bëjë që ju ta kërkoni përsëri dhe ta ndjeni pushimin tuaj në mënyrë maksimale!

shërbimet
e dhomës
  • MINIBAR
  • THARËSE FLOKESH
  • KASAFORTË
  • WiFi
  • KONDICIONER
  • LIDHJE DIREKTE TELEFONI
  • TV me IPTV

KËRKONI INFORMACIONE

Për të marrë më shumë informacion, ju lutemi plotësoni formularin, ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur

PRIVACY STATEMENTV e n d n d o d h j a
+

NJË VEND ATRAKTIV, ME GJELBËRIM QË TË NGJALL JETË,
TË CILIN TË GJITHË DO TË DONIN TA PËRJETONIN!

T a r r a c a
+

NJË DRITARE MAGJEPSËSE NË NATYRË ME XHAMA TË GJERË
QË INKUADRON VEPRËN MË TË BUKUR TË ARTIT: PEIZAZHIN.