REZERVO
D h o m a B e r a t

1001 DRITARE
PËR 1001 NET!

30m katror për 1001 netë që do të dëshironit t’i kalonit në këtë dhomë
SHIJO MOMENTIN...

Jo rastësisht është emërtuar me emrin e qytetit të Beratit. Ashtu sikurse qyteti që njihet si qyteti i 1001 dritareve, ashtu edhe kjo dhomë kërkohet për 1001 netë të tjera nga secili klient.

Ajo të jep ndjesinë e legjednave të bukura shqiptare dhe dizajni i saj të frymëzon për ta ndjerë traditën thellë në shpirt!

shërbimet
e dhomës
  • MINIBAR
  • THARËSE FLOKESH
  • KASAFORTË
  • WiFi
  • KONDICIONER
  • LIDHJE DIREKTE TELEFONI
  • TV me IPTV

KËRKONI INFORMACIONE

Për të marrë më shumë informacion, ju lutemi plotësoni formularin, ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur

PRIVACY STATEMENTR e s t o r a n t i
+

NË VILA ZANA BUKURIA DHE SHIJA
DO TË ZGJOJNË TË GJITHA SHQISAT TUAJA.

T i p a r e t
+

SHËRBIME EKSKLUZIKE PËR TË GJITHË MYSAFIRËT TANË!