REZERVO
Politika e privatësisë

Kush jemi ne
Adresa jonë e internetit është: http://hotelvilazana.mk/

Media
Nëse ngarkoni imazhe në faqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të ngulitura të vendndodhjes (EXIF GPS). Vizitorët e faqes në internet mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë vendndodhjeje nga imazhet në faqen e internetit.

Cookies
Nëse lini një koment në faqen tonë, ju mund të zgjidhni të ruani emrin, adresën e emailit dhe uebsajtin tuaj në cookie. Këto janë për lehtësinë tuaj, në mënyrë që të mos keni nevojë të plotësoni përsëri të dhënat tuaja kur të lini një koment tjetër. Këto biskota do të zgjasin për një vit.

Përmbajtje e integruar nga faqet e tjera të internetit
Artikujt në këtë sajt mund të përfshijnë përmbajtje të integruar (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto faqe interneti mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin skedarë kuki, të ngulitin gjurmime shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të integruar, duke përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e integruar nëse keni një llogari dhe jeni identifikuar në atë faqe interneti.

Për sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja
Nëse lini një koment, komenti dhe meta të dhënat e tij mbahen për një kohë të pacaktuar. Kjo është kështu që ne mund të njohim dhe miratojmë automatikisht çdo koment pasues në vend që t'i mbajmë në një radhë moderimi.

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja
Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen nëpërmjet shërbimit të automatizuar të zbulimit të spamit.

Analytics
Shërbimet e përfshira në këtë seksion i mundësojnë pronarit të monitorojë dhe analizojë trafikun në ueb dhe mund të përdoret për të mbajtur gjurmët e përcjelljes së përdoruesit.

Google Analytics (Google Ireland Limited)
Google Analytics është një shërbim analize në internet i ofruar nga Google Ireland Limited ("Google"). Google përdor të dhënat e mbledhura për të gjurmuar dhe ekzaminuar përdorimin e kësaj faqeje interneti, për të përgatitur raporte mbi aktivitetet e saj dhe për t'i ndarë ato me shërbimet e tjera të Google.
Google mund të përdorë të dhënat e mbledhura për të kontekstualizuar dhe personalizuar reklamat e rrjetit të vet të reklamave.
Të dhënat personale të përpunuara: Cookies; Të dhënat e përdorimit.