REZERVO
S p a

NJË OAZË MIRËQËNIE
PËR MOMENTE RELAKSUESE.

Një përvojë ripërtëritëse për të larguar stresin, për të liruar energjinë dhe për të nxjerrë në pah bukurinë që qëndron në secilin prej nesh.

Kushtojini pak kohë vetes dhe lejoni që të trajtoheni në ambientet e Spa, për të relaksuar veten dhe në të njëjtë kohë për të çliruar mendjen tuaj nga një jetë e ngarkuar dhe stresuese…
Mund të përjetoni pushimet ideale që i keni ëndërruar. Qendra Spa e Vila Zana ofron momente kënaqësie maksimale me hamamin e saj, dhomën e fitnesit dhe terasën intime.

Aroma dhe delikatesa e trajtimit të njerëzve e bëjnë që xhakuzi të jetë vend i preferuar të gjithëve, sepse ju sjell një rehati të plotë dhe çlodhje maksimale.

xhakuzi

Hidratoni, rigjallëroni, ndriçoni, tonifikoni... Për t'i dhënë lëkurës tuaj një ndjesi të këndshme freskie dhe shkëlqimi.

sauna

Rituali i mirëqenies mbërriti tek ne nga kulturat orientale për të na dhënë një ndjesi të thellë pastërtie dhe ekuilibri.

hamami

Dhoma e fitnesit siguron rehati dhe privatësi për adhuruesit e fitnesit ose për ata që duan të bëjnë disa ushtrime edhe gjatë pushimeve.

fitnes

  • Vendndodhja

    Një vend atraktiv, me gjelbërim që të ngjall jetë, të cilin të gjithë do të donin ta përjetonin!

  • Tiparet

    Vila Zana mysafirëve të saj ju ofron shërbime ekskluzive, të cilat do të bëjnë që ato të përjetojnë një përvojë unike!

D h o m a K o r ç a
+

MIKPRITËSE DHE E PASUR SHPIRTËRISHT!

D h o m a V e n e z i a
+

PËR NETË QË RRJEDHIN SI LUMEJT E KËTIJ QYTETI!