REZERVO
V E N D N D O D H J A

Mirë se vini në Vila Zana

Një vend atraktiv, me gjelbërim që të ngjall jetë, të cilin të gjithë do të donin ta përjetonin!
Një vend i kulturës, artit, ekselencave të ushqimit, ngjyrave dhe aromave magjepsëse, një vend i preferuar për të jetuar.

Vila Zana lokacionin e ka në pjesën qendrore të fshatit Vrapçisht, e cila lehtë mund të vërehet nga vizitorët. Ajo është unike në llojin e saj dhe të jep përshtypjen e një stadnardi tjetër. Nuk kërkon shumë për të rënë në dashuri me këtë vend. ËSHTË I NDRYSHËM NGA TË TJERËT, i ngrohtë në mikpritje dhe i paharrueshëm për çdokënd.

SI TË ARRIJ
DERI ATJE?

AEROPORTI

Nga Aeroporti internacional i Shkupit deri tek hoteli Vila Zana distanca e 90 kilometrave me kohëzgjatje 50 minuta.

KRYEQYTETI

Nga Vila Zana deri në qendër të Shkupit ju ndajnë 60 kilometra me kohëzgjatje udhëtimi prej 40 minutave.

GOSTIVARI

Nga qendra e qytetit të Gostivarit në hotelin Vila Zana na ndajnë vetëm 6 kilometra me kohëzgjatje prej 10 minutave.

  • Tiparet

    Vila Zana mysafirëve të saj ju ofron shërbime ekskluzive, të cilat do të bëjnë që ato të përjetojnë një përvojë unike!

  • Spa

    Një eksperiencë e paharruar do të ju bëjë që të largoni stresin, energjinë negative dhe të ndjeni bukurinë tuaj shpirtërore!

D h o m a I s t a n b u l
+

LASHTËSIA DHE HISTORIA JANË PJESË E PANDASHME E NGJYRAVE TË KËSAJ DHOME!

D h o m a F i r e n z e
+

HAPËSIRË E RRETHUAR ME MURE POR E HAPUR ME FANTAZI!