REZERVO
T i p a r e t

SHËRBIME EKSKLUZIKE
PËR TË GJITHË MYSAFIRËT TANË!

Vila Zana u ofron mysafirëve të saj shërbime ekskluzive, të cilat do të bëjnë qëndrimin e tyre një eksperiencë unike!

Gjatë ditës, para drekës dhe darkës, mysafirët tanë mund të shijojnë disa ushqime me menu të pasur, së bashku me pijet e tyre të preferuara. Shërbimi ekskluziv i Vila Zana është i përfshirë edhe në qëndrimin në hotel. Ka shumë ambiente të përbashkëta ku mysafirët mund të kalojnë kohën e lirë në ambiente komode dhe të rafinuara.

Hapësirën e Vila Zana e plotëson edhe gjelbërimi i cili jep pamjen e një peisazhi të mrekullueshëm dhe të bën ta ndjesh natyrën plotësisht. Gjatë kohës së lirë jumund të shetiteni dhe të relaksoni veten tuaj me ngjyrat e blerta të natyrës dhe të ndjeni mrekullinë e saj.

Së fundmi, Vila Zana u kujton mysafirëve të saj se ata mund të kërkojnë mbështetje dhe ndihmë në çdo moment, për të zgjidhur çdo falë stafit tonë në recepsion.

Detajet janë ato që e plotësojnë hapësirën e Vila Zana. Ato sjellin mbushjen shpraztirave në mënyrë perfekte që juve tëmos ju mungojë as edhe një detaj i vetëm.

banjoja

Vila Zana ju siguron të klientëve ndihmë 24 orëshe për çdo urgjencë ose nevojë që kërkon mbështetjen e stafit tonë.

front desk
24h

Hoteli jonë ju ofron klientëve mundësinë e përdorimit të arkës së sigurisë, të koduar, në mënyrë që ata të ndjehen rehat për gjërat e tyre me vlerë!

siguria

Hapësirë e mjaftueshme për të gjithë mysafirët tanë. Vend parkimi i sigurtë falas për makinat tuaja dhe afër hotelit dhe restorantit!

parkimi

Çdo ditë mysafirët tanë do të gjejnë një shumëllojshmëri të madhe të produkteve të shijëshme dhe të shkëlqyera, të rregulluara në një mënyrë tërheqëse dhe origjinale.

byfeja

  • Vendndodhja

    Një vend atraktiv, me gjelbërim që të ngjall jetë, të cilin të gjithë do të donin ta përjetonin!

  • Spa

    Një ekspeeriencë e paharruar do të ju bëjë që Ju të largoni stresin, energjinë negative dhe të ndjeni bukurinë tuaj shpirtërore!

D h o m a C a s a b l a n c a
+

GËRSHETIM I ELEGANCËS DHE NDJESHMËRISË SË ANTIKITETIT!

D h o m a B e r a t
+

1001 DRITARE PËR 1001 NET!