REZERVO
F A Q

REZERVIMI

PSE DUHET TË JAP DETAJET E KREDIT KARTELËS KUR REZERVOJ?
Për të siguruar rezervimin tuaj.

CILA ËSHTË POLITIKA E ANULIMIT?
Ju mund ta anuloni rezervimin tuaj falas deri në 10 ditë para mbërritjes.

PAS PËRFUNDIMIT TË REZERVIMIT, A DO TË MARRË NJË KONFIRMIM NGA HOTELI?
Po, do të merrni një konfirmim me e-mail.

CILAT KREDIT KARTELA PRANOHEN PËR SIGURIN E REZERVIMIT TIM?
Kartat e pranuara: Visa – Mastercard.

A ËSHTË I PËRSHTATSHËM PËR FAMILJE?
Po.

FËMIJËT TANË DO TË QËNDROJNË ME NE... FALAS?
Kjo varet nga mosha e fëmijës. Një djep mund të sigurohet pa pagesë për fëmijët deri në 3 vjeç.

SI MUND TË SHKOJ NË HOTEL?
Këtu do të gjeni më shumë informacion. Vendndodhja

VENDNDODHJA

CILI ËSHTË AEROPORTI MË I AFTËRT?
Aeroporti Internacional i Shkupit, 90 kilometra.

A KA NDONJË SHËRBIM TRANSPORTI NË/NGA AEROPORTI?
Po, ofrohet shërbim transporti.

MIKPRITJA

NË CILËN ORË JANË CHECK-IN DHE CHECK-OUT?
Mbërritja në 12:00 - Largimi 10:00

ËSHTË MËNGJESI I PËRFSHIRË NË ÇMIM?
Po, gjithmonë.

A KA PARKING PRIVAT TË DISPONUESHËM?
Po, parkim falas.

A KA HOTELI WI-FI?
Po, Wi-Fi falas.

A ËSHTË HOTELI I PËRSHTATSHËM PËR FAMILJE?
Po, është.

USHQIMI

NË SA ORA SHËRBOHET MËNGJESI?
Nga ora 07:00 deri në 14:00

A KA DITË MBYLLJE?
Jo nuk ka.

ÇFARË LLOJ KUZHINE OFROHET?
Kuzhina mesdhetare.

ÇFARË SPECIALITETESH MUND TË PRES?
Kryesisht produktet lokale përdoren në menutë tona.

A KA NDONJË MENU PËR NJERËZIT ME INTOLERANCË USHQIMORE?
Po ka.

A KA MENU PËR EVENTE TË VEÇANTA?
Po ka.