REZERVO
T a r r a c a

TARRACA E MREKULLUESHME PANORAMIKE

Dita e mirë fillon me një mëngjes të mirë dhe një vend panoramik!
Aty fillon gjithçka…

Tarraca e mrekullueshme panoramike ku ndodhet hoteli Vila Zana, është perfekte për ditët e nxehta të verës. Salla e brendshme është e zbukuruar me pamje që të japin jetë dhe kjo e plotëson ofertën e hotelit për të gjetur një vendndodhje ideale që do t'i bëjë momentet e paharrueshme.

vendtakim

Rëndësinë e takimeve tuaja ne e fokusojmë në mikpritje dhe privatësi. Jemi të fokusuar të ju ofrojmë ambiente të përsosura për takimet tuaja dhe komoditetin e duhur për të gjithë kategoritë e miqve.

Ambineti

Një tarracë magjepsëse me pamje të veçantë do të ju bëjë për vete për sa kohë do të qëndroni aty.

Shërbimi

Ajo ju jep mundësinë që ju të shijoni natyrën dhe të kënaqeni me ushqimin e përgatitur nga kuzhinierët tanë!

D h o m a F i r e n z e
+

HAPËSIRË E RRETHUAR ME MURE POR E HAPUR ME FANTAZI!