REZERVO
P i c e r i a

NË VILA ZANA, ZGJONI DHE HULUMTONI
ME TË GJITHA SHQISAT TUAJA!

Shija delikate dhe pikante e asaj që quhet botërore por që ka gjithmonë një sekret!
E GATUAR SIPAS RECETËS ITALIANE

Përvoja dhe shija origjinale italiane janë të gërshetuara dhe të sjelluara në picerinë tonë!

AROMA
që të magjeps!

Me produktet më të mira vendore dhe picajollët më të përkushtuar, ne ju shërbejmë të gjitha llojet e picave, duke ju përkujtuar se nuk do të lini as edhe një kafshatë gjatë shijimit të tyre!

D h o m a V e n e z i a
+

PËR NETË QË RRJEDHIN SI LUMEJT E KËTIJ QYTETI!