REZERVO
NJOFTIM PËR PAJTUESHMËRINË E SIGURISË NDAJ KOVID 19

Chek-in nëpërmjet internetit ju mundëson reduktimin e kohës tuaj, pa e zgjatur në pritje, në mënyrë që të filloni menjëherë të shijoni pushimet tuaja.

PROTOKOLI dhe STANDARDET

Dezinfektimi bëhet rregullisht, si në dhomat ashtu edhe në ambientet e përbashkëta, duke përfshirë edhe jashtë.

Të gjitha hapësirat e përdorura në hotel dezinfektohen sa herë që përdoren.

Ne kemi zgjeruar shërbimin e ngrënies, duke përfshirë mëngjesin, tarracën dhe restorantin, për t'u garantuar miqve tanë të njëjtin kujdes dhe vëmendje si gjithmonë, së bashku me sigurinë për të qenë në një mjedis të shëndetshëm, dhe për momentin janë në shërbim vetëm shërbimet në tavoline.

Operatorët e Spa qendrës, si dhe pjesa tjetër e stafit, i nënshtrohen kontrolleve të rregullta, duke përdorur pajisjet e kërkuara nga protokolli.

Nëse keni ndonjë nevojë, qoftë edhe të natyrës mjekësore, ne do të jemi në gjendje t'i mbështesim mysafirët tanë shpejt dhe në mënyrë efektive, në përputhje me udhëzimet që u janë dhënë të gjithë operatorëve turistikë dhe që parashikojnë një dialog të vazhdueshëm me institucionet shëndetësore.

Mbetet vetëm t'ju urojmë pushime të këndshmë në Vila Zana dhe të përgatiteni për një sezon të ri të mrekullueshëm mikpritjeje.