REZERVO
Vila Zana, Perla e Pollogut!

Miti, arti, atmosfera.

NJË HOTEL I VENDOSUR NË NJË POZICION TË MREKULLUESHËM, QË I JEP PAMJE MBRESLËNËSE EDHE HOTELIT DHE TERASËS NË TË CILËN SHËRBEHEN MYSAFIRËT.

Vila zana, është një restorant dhe hotel i mrekullueshëm i vendosur në ambient me bukuri të parrezistueshme natyrore.

Nëse vizitoni restorantin tonë, ju do të magjepseni nga natyra e mrekullueshme dhe ambienti mikpritës. Me ekip professional, ne ju bëjmë që Ju të ndjeheni komod si në shtëpinë tuaj dhe të shijoni ushqimet tona. Stafi ynë është në shërbim 24 orë për të ju siguruar juve gjithçka për të cilën keni nevojë!

M I R Ë S E V I N I

1 2 3

MIRËSEVINI

 • kujdes
 • sharm
 • traditë

Mikpritje e ngrohtë!

Dhoma që të japin jetë dhe të bëjnë të ndjehesh rehat!

Në Vila Zana,

BUKURIA DHE SHIJA DO TË ZGJOJË TË GJITHA SHQISAT TUAJA!

1 2 3

USHQIMI

 • mëngjes
 • restorant
 • tarracë

NGJARJET dhe LAJMËRIMET

klientët

 • Hoteli ynë i preferuar!
  Johny - December 2021

  Do të doja gjithmonë që të rikethehem për pushime në këtë vend, të paktën për disa dit, sepse më jep ndjesinjë e një rehatie të papërshkrueshme. Është një nga vendet e ralla ku unë vij me dëshirë. Mënyra se si më trajtojnë në Vila Zana, më bën të ndjehem i veçantë dhe të kemë gjithmonë dëshirën për të ardhur përsëri!

 • Hoteli ynë i preferuar!
  Jimmy - December 2021

  Është rekomandimi i parë që do t’i bëja gjithkujt që do të më pyeste për një hotel ose restorant. Nuk do të veçoja asgjë nga shërbimet. Ushqimi, mikpritja, hoteli, komoditeti, shërbimet e SPA dhe çdo gjë tjetër janë të një niveli të lartë.

 • Hoteli ynë i preferuar!
  Johan - December 2021

  Vila Zana më ka lënë përshtypje që në vizitën e parë. Vij shpesh dhe sidomos në momentet kur e ndjej se kam nevojë për relax dhe pushim të shkurtër. Trajtohem në mënyrë të përkryer në SPA, andaj më bën që ta ndjej veten ashtu siç duhet.

KËRKONI
informacione

Për të marrë më shumë informacion, ju lutemi plotësoni formularin, ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.

PRIVACY STATEMENT